Nieuws

Nieuws en aankondiging events

Card image cap

Citrienfonds Carrousel 10 februari 2020

Koppel je wagon aan de trein van je stakeholder!

Dat is waar de tweede Citrienfonds Carrousel om draaide!  Uit de reacties die wij van de deelnemers terugkregen was het een leerzame masterclass. “Jan was een energieke spreker die praktische tips gaf die mij bijblijven zoals: vraag maar een kleine gunst van je stakeholders.” “Deze masterclass had ik een paar jaar geleden moeten volgen.”  Vol enthousiasme wist expert Jan van der Vurst ons mee te nemen in de wereld van stakeholdersmanagement en gaf hij inzicht in de volgende vragen: hoe investeer je actief in je promotors en supporters? Hoe leer je de zienswijze van je stakeholders te begrijpen? En hoe herken je territoriumgevoeligheden van je stakeholders en hoe ga je daarmee om?

Citrienfonds Carrousel 7 oktober 2019

Tijdens de Carrousel nam taalstrateeg Sarah Gagestein de groep mee in de wereld van het gebruik van de juiste (beeld)taal om je verhaal aantrekkelijker, duidelijker en overtuigender te presenteren. Daarnaast gaven projectleider Floor van Nuenen (Regionale Oncologienetwerken) en roadmaptrekker Martine Lipsch (Registratie aan de Bron) een inkijkje in hun project, legden een draagvlak-issue voor aan de groep en gingen met veel praktische tips naar huis.

Het Citrienfonds gaat door met tweede fase (2019-2022)

In het hoofdlijnenakkoord 2019-2022 Medische Zorg is 20 miljoen beschikbaar voor het Citrienfonds. Vier Citrienfondsprogramma's gaan door met het in de praktijk brengen van de behaalde resultaten uit de afgelopen jaren, in samenwerking met vele andere partijen in de zorg. 

Samen werken ze aan duurzame oplossingen om de zorg voor de patiënt zo goed mogelijk te organiseren. Dáár waar en door wie dit het best kan. En met de juiste informatie. Het Citrienfonds 2019-2022 bestaat uit de voorzetting van de bestaande programma’s: Registratie aan de Bron, Regionale Oncologienetwerken, E-Health en Doen of Laten?. Het programma Sturen op Kwaliteit gaat in een andere vorm door bij het NFU Consortium Kwaliteit van Zorg. Heb je een vraag dat aansluit bij het gedachtengoed van een van deze programma’s? Stuur dan een mail aan info@nfu.nl en we brengen je in contact met de desbetreffende programmaleider.

Card image cap

Meet & Greet Citrienfonds 2019

Met trots vertelden tientallen projectleiders en zorgprofessionals tijdens de Meet & Greet 2019 tot welke duurzame oplossingen ze zijn gekomen. Waarmee u zo aan de slag kunt. Wilt u zien wat er bereikt is? Kijk dan op ons Youtubekanaal. Daarop een overzicht van de programmaresultaten en de 10 inspiratie sprekers.